Aanspreking
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Definieer de aanspreektitels die u mogelijk nodig heeft voor uw contacten.

Aanspreektitels zijn beleefdheidsvormen die worden gebruikt om de functie, rang of onderscheiding van een persoon aan te duiden, bijvoorbeeld: Mevrouw (of Mw.), Meneer (of Dhr.), Meester (of Mr.),...

Navigeren in het scherm:

De algemene werking en navigatie zijn vergelijkbaar met andere schermen van Vertuoza:

1. Een zoekveld.

2. De tabel met informatie.

3. De actieknoppen aan de uiterste rechterkant van de tabel (plaats uw cursor op elke knop om de betekenis te kennen).

4. De "Nieuw" knop om een nieuw item te maken.

Het aanmaken van een nieuwe aanspreking

1. Ga naar Instellingen > Eigenschappen > Contacten > Aanspreking

2. Een reeks van aanspreektitels zijn al vooringesteld in Vertuoza. U kunt deze aanpassen aan uw behoeften:

1. Verwijderen door op het prullenbakicoon te klikken.

2. Toevoegen door op "Nieuw" te klikken, de gewenste aanspreektitel in te voeren, en dan op "Opslaan" te klikken.

Waar wordt de aanspreking van een contact weergegeven?

Wanneer u een contact met een aanspreektitel in een offerte selecteert, vindt u zijn aanspreektitel voor zijn naam op de PDF-bestanden.