Kom igång
Körning
Hur startar jag en tur med en e-scooter?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Hitta en TIER e-scooter i närheten av dig och skanna QR-koden eller klicka på start ride i appen för att låsa upp den.

2. Placera en fot på fotsteget, händerna på styret och tryck av med foten 3-4 gånger för att komma igång.

3. Placera båda fötterna på fotsteget när du är redo att accelerera.

4. Tryck ner den högra spaken för att öka farten.
Vi rekommenderar att du inte trycker ner hela vägen ner första gången du kör.

5. Var medveten om att TIERs e-scootrar inte tillåter bromsning med bakfoten.
Sakta ner när du åker i nedförsbacke och överskrid inte 20 km/h.