Hjälp med din åktur
Alla turer
Jag kan inte avsluta min resa.

Får du ett felmeddelande om att du inte befinner dig i en parkeringszon?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Zooma in på din nuvarande plats och kontrollera om du:

1. befinner sig utanför ett förbjudet område (mörkgrå färg).

2. Utanför en förbjuden parkeringszon (röd färg).

3. I en obligatorisk* parkeringszon (P-symbol).

*Om din TIER-app visar P-symboler över hela kartan betyder det att du befinner dig i en stad där parkering endast är tillåten på anvisade parkeringsplatser.

Så snart du flyttar bilen i en parkeringszon:

1. Skjut ner stativet.

2. Uppdatera din GPS-position genom att klicka på pilknappen längst ner till höger i appen.

3. Tryck på knappen Avsluta Resan och kontrollera att fordonet är låst.

Om du fortfarande får ett felmeddelande i TIER-appen och inte kan avsluta resan, kontakta oss via chatt så kan vi hjälpa dig vidare.