Köp i appen och kampanjer
Paket och abonnemang
Vad är det för skillnad mellan ett paket och en prenumeration?
Vad är det för skillnad mellan ett paket och en prenumeration?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Paket:

• Endast giltig under en begränsad tid.

• Giltig mellan 24 timmar och upp till 30 dagar.

• Var noga med att läsa beskrivningen av paketet du vill köpa i vår app shop.

Prenumerationer:

• Förnyas automatiskt efter 30 dagar.

• Betalning dra automatiskt var 30e dag i samband med att prenumerationen förnyas. • Den månatliga kostnaden dras från din aktiva betalningsmetod som lagts till på ditt TIER konto.

• Du kan avsluta din prenumeration när helst du vill i appen.

Kika gärna på vår shop som du hittar i appen för att läsa mer om våra paket och prenumerationer.