Hur betalar jag för mina resor?

Hur betalar jag för mina åkturer och köper prenumerationer/paket?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Efter att du registrerat dig, klicka på menyikonen i övre högra hörnet, klicka sedan på Konto och inställningarBetalsätt och lägg där till din föredragna betalningsmetod.

Vår tjänst stödjer:

Bank-/kreditkort av Visa, Mastercard och American Express

PayPal, Google & Apple Pay

Lokala betalningsmetoder

För att ta reda på vilka betalningsmetoder som stöds i din stad, klicka på följande länk nedan.

När du avslutat din åktur, dras automatiskt beloppet för åkturen från din aktiva betalningsmetod. Ingen manuell överföring krävs någonsin!

Kort efter kommer du att motta ett mail med kvittot för din åktur via mail.

Du kan också hitta en total översikt för dina åkturer och kvitton under Färdhistorik i din TIER-app.