Jag tror att jag blivit felaktigt debiterad.
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om fakturan du har fått är svår att förstå eller du tror att du har blivit felaktigt debiterad, vänligen starta en chatt med oss så kan vi hjälpa dig.

För att göra processen lite lättare, vänligen var förberedd med följande information:

- Namn

- Telefonnummer

- Mailadress

- Problemet du upplever

- Skärmdump av debiteringen/fakturanummer

- Transaktionsbelopp

Om transaktionen i fråga är relaterad till en av dina åkturer och du skulle vilja kolla upp beloppet av fakturan/fakturanumret, så kan du finna detta genom att gå in på sidomenyn -> Konto och Inställningar -> Färdhistorik.