In-App winkel en promoties
TIER Balance
Hoe voeg ik krediet toe aan mijn TIER Balance?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Krediet toevoegen aan uw TIER Balance is eenvoudig en gemakkelijk. Hier is hoe je het kunt doen:

1. Ga naar het scherm van uw portefeuille.
2. Tik op de TIER Balans widget. Dit brengt u naar het scherm met de details van het saldo. 3. Tik in het saldodetailsscherm op "Opwaardeersaldo" onderaan het scherm.
4. Selecteer het bedrag dat u wilt toevoegen aan uw TIER Saldo.
5. Tik op "Nu opwaarderen" om af te rekenen.
6. Voltooi het afrekenen door op de opwaardeerknop te tikken.

Als u al een TIER-saldo heeft, kunt u de TIER-saldo detailpagina openen door op de TIER-saldo widget in het zijmenu te tikken.