Beginnen
Rijden
Hoe gebruik je de hel van de Elektrische Step?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de helm uit te klappen:

1. Trek het deksel van de doos naar je toe en haal de helm eruit.

2. Pak de helm aan beide zijden vast en vouw hem uit.

3. Trek het achterste deel van de helm naar achteren.

4. Trek de bovenkant stevig aan.

5. Wanneer je een klikgeluid hoort, ben je klaar om te gaan.

Om de helm in te klappen:

1. Druk op de twee grijze knoppen en trek de bovenkant naar voren.

2. Duw het achterste deel van de helm naar voren en vouw de helm in.

3. Vergeet niet de riempjes aan de buitenkant te houden.

4. Breng de helm terug in de doos: het blauwe lampje geeft aan dat de helm correct is teruggebracht.

5. Druk op het deksel totdat je het 'klik'-geluid hoort.

De video hieronder legt verder uit hoe je onze helmen gebruikt: