Beginnen
Rijden
Hoe start ik een rit op een Elektrische Step?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Zoek een Elektrische Step van TIER en scan de QR-code of klik op Rit Startenin de app om de step te ontgrendelen.

2. Plaats een voet op de treeplank, pak het stuur vast en duw 3-4 keer met uw voet van de grond om te beginnen met rijden.

3. Plaats beide voeten op de treeplank wanneer u klaar bent om gas te geven.

4. Duw de rechter hendel naar beneden om de snelheid te verhogen. Wij raden u aan de hendel de eerste keer dat u rijdt niet helemaal in te drukken.

5. Let op: TIER e-scooters hebben geen achterrem. Wanneer u bergafwaarts gaat, wees dan voorzichtiger en vertraag en ga niet sneller dan 20 km/u.