Beginnen
Functie
Een groepsrit starten.

Kan ik meerdere e-scooters tegelijk ontgrendelen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Afhankelijk van de stad waar je je bevindt, kun je mogelijk meer dan één voertuig ontgrendelen.

Als de functie al beschikbaar is in je stad, zal de knop Groepsrit, onderaan de app worden weergegeven.

Als de groepsrit functie nog niet beschikbaar is in jouw stad, moedig jouw groepsleden dan aan om de TIER-app te downloaden en hun persoonlijke accounts aan te maken.

Na je eerste succesvolle groepsrit, zal de optie ten allen tijde beschikbaar zijn.