Kjøp i appen og kampanjer
TIER Balance
Hvordan legger jeg til kreditt på TIER-Balance min?
Oppdatert over en uke siden

Det er enkelt og praktisk å legge til kreditt på TIER-Balance din. Slik kan du gjøre det:

1. Gå til lommebokskjermen.
2. Trykk på TIER Balance-widgeten. Dette tar deg til saldo-detaljer-skjermen.
3. På saldodetaljskjermen trykker du på "TopUp Balance" nederst på skjermen.
4. Velg beløpet du vil legge til TIER Balance din.
5. Trykk på "Fyll på nå" for å gå til kassen.
6. Fullfør betalingsprosessen ved å trykke på Påfyll-knappen.

Hvis du allerede har en TIER-Balance, får du tilgang til siden med detaljer om TIER-Balance ved å trykke på TIER Balance-widgeten i sidemenyen.