Kom i gang
Kjøring
Hvordan starter jeg en tur med en e-scooter?
Oppdatert over en uke siden

1. Finn en TIER e-scooter nær deg og skann QR-koden eller klikk start tur i appen for å låse den opp.

2. Sett en fot på fottrinnet, hendene på styret og skyv med foten 3-4 ganger for å komme i gang.

3. Plasser begge føttene på fottrinnet når du er klar til å øke farten.

4. Trykk ned på høyre spak for å øke hastigheten.
Vi anbefaler at du ikke trykker helt ned første gang du kjører.

5. Vær oppmerksom på at TIER e-scootere ikke tillater bremsing med bakfoten.
Senk farten når du går i nedoverbakke og ikke overskrid 20 km/t.