Konto og betaling
Konto
Jeg mottar ikke SMS-koden.
Oppdatert over en uke siden

Når du registrerer deg i appen med telefonnummeret ditt, sender vi en bekreftelse på SMS for å være 100 % sikre på at du er deg.

Hvis du ikke mottar SMS-koden, dobbeltsjekk følgende:

1. Start enheten din på nytt, slik at tilkoblingen blir oppdatert.

2. Prøv å skrive inn telefonnummeret ditt i TIER-appen en gang til.

3. Dobbeltsjekk at telefonnummeret ditt er riktig og at du har valgt riktig retningsnummer.

Alternativt kan du også registrere deg med din Google-konto eller Apple-ID.