Betalingen min mislyktes.
Oppdatert over en uke siden

Betalingen din kan mislykkes på grunn av flere årsaker. Noen eksempler, men ikke begrenset til:

• Betalingsmåten din har ikke nok midler

• Banken din kan anse betalingen som uvanlig, mer spesifikt hvis du bruker TIER utenfor ditt hjemland.

• Kortet kan være utløpt.

• Det kan hende du har nådd forbruksgrensen på bankkontoen din.

• Det kan hende du har en grense på kortet ditt for antall transaksjoner som kan gjøres hver dag.

For å prøve å foreta betalingen på nytt:

1. Sørg for at den valgte betalingsmetoden har nok midler tilgjengelig.

2. Legg til kortdetaljene dine igjen i appen og velg det nylig lagt til kortet som din aktive betalingsmåte. (Du trenger ikke slette betalingsmåten du tidligere har lagt til, bare klikk på Legg til betalingsmåte.)

Hvis du fortsatt har problemer, kan du starte en chat med oss.