Hvordan betaler jeg?
Oppdatert over en uke siden

Når du har registrert deg, klikker du på menyikonet øverst til venstre, klikker på Konto og innstillinger → Betaling og legger til din foretrukne betalingsmåte.

Vår tjeneste støtter følgende:

Debet-/kredittkort fra Visa, Mastercard og American Express

PayPal Google og Apple Pay

Lokale betalingsmetoder

Klikk på knappen nedenfor for å se hvilke betalingsmetoder som støttes i byen din.

Når du fullfører turen, vil prisen på turen automatisk bli belastet fra din aktive betalingsmetode. Ingen manuell overføring er nødvendig!

Kort tid etter vil du motta en kvittering for turen din pr e-post.

Du kan også finne en fullstendig oversikt over alle turene dine og fakturaer under Reisehistorikk i TIER-appen.