Konto og betaling
Betaling
Hvorfor reserverer dere ekstra kostnader når jeg starter en tur?
Hvorfor reserverer dere ekstra kostnader når jeg starter en tur?

Hvorfor blir jeg belastet for forhåndsgodkjenning?

Oppdatert over en uke siden

Når du starter en reise med oss hjelper banken din oss med å reservere et beløp på kontoen din, dette er for å sikre at betalingsmåten du bruker er gyldig og har nok penger til å betale reisen senere.

Forhåndsgodkjenningsbeløpet som reserveres slettes automatisk når reisen avsluttes i henhold til hvor mye reisen koster. Vi trekker derfor beløpet for reisen fra det reserverte beløpet og det resterende beløpet tilbakeføres til din konto.

Vi ønsker imidlertid å markere at avhengig av betalingsleverandøren din, kan det ta opptil 7 dager før transaksjonen vises på bankkontoen din igjen.

Kostnaden for reisen din vil alltid samsvare med beløpet på fakturaen som sendes ut i fakturaen på e-post etter hver reise, også i din reisehistorikk.