Konto og betaling
Betaling
Jeg tror jeg har blitt feilaktig belastet.
Oppdatert over en uke siden

Hvis fakturaen du har mottatt er vanskelig å forstå eller du mener at du har blitt belastet feil, vennligst ta en prat med oss så kan vi hjelpe deg.

For å gjøre prosessen litt enklere, vær forberedt med følgende informasjon:

- Navn - Telefonnummer

- Epostadresse

- Problemet du opplever

- Skjermbilde av beslastningen-/fakturanummeret

- Transaksjons beløp

Hvis den aktuelle transaksjonen er knyttet til en av dine turer og du ønsker å sjekke beløpet på faktura/fakturanummer, finner du dette ved å gå til sidemenyen -> Konto og innstillinger -> Reisehistorikk.