Minulle sattui onnettomuus.
Päivitetty yli viikko sitten

Tapaturman sattuessa terveytesi on meille ensisijaista. Otathan yhteyttä hätänumeroon 112.

Huomioithan, että kaikki onnettomuudet tulisi myös raportoida paikalliselle poliisille.

Kun henkilökohtaisesta turvallisuudestasi on huolehdittu, täytäthän alle liitetyn onnettomuustietokaavakkeen*, ja lähetä se meille osoitteeseen accident@tier.app.

Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa meihin yhteyttä sovelluksen chatissä:
1. Avaa sovelluksen valikko vasemmasta yläkulmasta löytyvästä kuvakkeesta.
2. Valitse Apua & turvallisuustietoa, ja sieltä Help Center.
3. Klikkaa Lähetä meille viesti

Ottaaksesi meihin yhteyttä puhelimitse, klikkaa allaolevasta listasta maa, jossa olet:

available in German 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in French 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in French 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in German 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in Hungarian Mon - Fri, 09:00 - 18:00, otherwise in English

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in Arabic or English 24/7

available in English 24/7

available in Arabic or English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in English 24/7

available in German 7:00 - 23:00, otherwise in English

available in Arabic or English 24/7

Suosittelemme ottamaan yhteyttä täytetyn onnettomuuskaavakkeen kanssa mahdollisimman pian, jotta voimme estää mahdolliset muut onnettomuudet samalla kulkuvälineellä, ja voimme käsitellä tapauksesi niin pian kuin mahdollista. Löydät lisätietoa vakuutuskäsittelystämme täältä.

*Tämä on sähköinen kaavake: Lataa tiedosto ja täytä vaaditut kentät. Kaavakkeen printtaaminen ei ole välttämätöntä. Ystävällisesti huomioithan, ettei käsin kirjoitettuja kaavakkeita voida hyväksyä.