Kuinka pääset alkuun
Ajaminen
Kuinka aloitan ajon sähköpyörällä?
Päivitetty yli viikko sitten

Aloittaaksesi ajon sähköpyörällä:

1. Etsi lähin TIER-sähköpyörä ja avaa TIER-sovellus.

2. Kun olet pyörän vieressä, skannaa QR-koodi tai valitse Aloita matka sovelluksessa. 3. Varmista, että pyörän lukko on avattu ja käännä tukijalka ylös.

4. Seiso toinen jalka polkimella ja seiso toisella, sitten voit alkaa liikkumaan.

5. Nosta myös toinen jalka polkimelle

6. Jatka polkemista kiihdyttääksesi vauhtia. Turvallisuutesi vuoksi sähkömoottori käynnistyy vasta, kun saavutat 5km/h nopeuden.

7. Lopeta polkeminen vähentääksesi vauhtia ja paina jarrukahvoja jarruttaaksesi.