Kulkuneuvon varaaminen.
Päivitetty yli viikko sitten

Voit varata ajoneuvon etukäteen enintään 10:ksi minuutiksi ilman lisämaksuja.

Klikkaa Varaa maksutta-painiketta ajoneuvon ominaisuusvalikossa, jonka saat näkyviin vetämällä ajoneuvon infokorttia ylöspäin.

Ajoneuvo pysyy varattuna sinulle 10:n minuutin ajan. Sovellus näyttää kellonajan, jotta pysyt kärryillä ajan kulumisesta.

Varauksen pidentäminen ei ole mahdollista, mutta voit tarvittaessa varata toisen kulkuneuvon.