En voi päättää matkaa.
Päivitetty yli viikko sitten

Lähennä karttaa sijaintiisi ja tarkista, että olet:

1. Pois rajoitetulta alueelta (harmaa alue).

2. Pois pysäköintikieltoalueelta (punainen alue).

3. Määrätyllä pysäköintipaikalla* (P-kirjain symboli).

*Jos näet P-kirjaimia TIER-sovelluksen kartalla, tiedät, että olet kaupungissa, jossa pysäköinti on sallittu ainoastaan määrätyille parkkipaikoille.

Kun siirrät ajoneuvon parkkialueelle:

1. Käännä tukijalka alas.

2. Päivitä GPS-sijaintisi klikkaamalla nuolta oikeassa alakulmassa.

3. Valitse Päätä matka ja varmista, että ajoneuvo lukittuu onnistuneesti.

Jos jostakin syystä saat virhesanoman sovelluksessa etkä saa ajoa päättymään, otathan meihin yhteyttä chatissä ja voimme auttaa sinua.