Käyttösäännöt
Päivitetty yli viikko sitten

Sinun sekä muiden turvallisuuden vuoksi, jokaisen käyttäjän on:

• Noudatettava paikallisia liikennesääntöjä.

• Olla vähintään 18-vuotias.

• Olethan tarkkaavainen ja ajat fiksusti.

• Varo suuria ajoneuvoja, älä aja kuolleissa kulmissa ja pysy keskittyneenä ja tietoisena ympäristöstäsi, liikenteestä ja jalankulkijoista.

• Suosittelemme lämpimästi kypärän käyttämistä sekä sähköpotkulaudalla että sähköpyörällä. - Vain yksi henkilö lautaa tai pyörää kohden.

• Varmista, että puhelimessasi on riittävästi akkua, jotta voit perillä lopettaa matkan.

• Tarkista valitsemasi TIER:in akun varaustaso varmistaaksesi, että pääset turvallisesti perille.

• Lakisääteisistä määräyksistä poiketen meillä on promilleraja 0,00 %.