Ryhmäajon aloittaminen.

Voinko vuokrata useita sähköpotkulautoja samanaikaisesti?

Päivitetty yli viikko sitten

Riippuen kaupungista, jossa olet, voit mahdollisesti vuokrata samanaikaisesti useamman kuin yhden sähköpotkulaudan.

Jos ominaisuus on käytettävissä, Ryhmäajo-painike näkyy sovelluksen karttanäkymässä. Ensimmäisen onnistuneen ryhmäajon jälkeen ominaisuus on aina valittavissa myös sähköpotkulaudan ominaisuusvalikosta.

Jos ryhmäajo-ominaisuutta ei ole vielä käytössä kaupungissasi, voit suositella ystäviäsi lataamaan TIER-sovelluksen ja luomaan omat henkilökohtaiset käyttäjätilit.