En saa SMS-vahvistuskoodia.
Päivitetty yli viikko sitten

Kun rekisteröidyt sovellukseen puhelinnumerollasi, lähetämme sinulle vahvistuksen SMS-viestillä varmistuaksemme, että se olet todellakin sinä.

Jos et kuitenkaan saa vahvistusviestiä, kokeilethan seuraavia toimenpiteitä:

1. Käynnistä laitteesi uudelleen, jotta yhteys varmasti päivittyy.

2. Lisää puhelinnumero vielä kerran sovellukseen.

3. Tarkistathan, että numero on oikein ja olet valinnut oikean aluekoodin.

Vaihtoehtoisesti voit myös rekisteröityä Google-tililläsi tai Apple ID:lla.