Maksu epäonnistui.
Päivitetty yli viikko sitten

Maksusi on voinut epäonnistua useammasta eri syystä, esimerkkejä mahdollisista ongelmista:

- Maksutavallasi ei ollut riittävästi katetta

- Pankki saattaa pitää veloituksia epätavallisina, erityisesti jos käytät TIER:iä kotimaasi ulkopuolella

- Maksukorttisi on vanhentunut

- Pankkitililläsi on käyttöraja maksujen summalle tai maksutapahtumien lukumäärälle

Yrittääksesi maksua uudelleen:

1. Varmistathan ensin, että maksutavallasi on riittävästi katetta.

2. Lisää tarvittaessa maksukortin tiedot uudelleen sovellukseen ja valitse uusin lisäämäsi korttitieto aktiiviseksi maksutavaksi. (Sinun ei siis tarvitse poistaa aiemmin lisättyjä korttitietoja, yksinkertaisesti lisää samat tiedot klikkaamalla Lisää Maksuväline).

Jos kuitenkin edelleen kohtaat ongelmia maksamisessa, otathan meihin yhteyttä chatin kautta.