Tili ja maksut
Maksu
Kuinka maksan matkan tai ostoksen sovelluksen kaupassa?
Päivitetty yli viikko sitten

Rekisteröinnin jälkeen, avaa päävalikko vasemmassa yläkulmassa olevasta kuvakkeesta. Valitse Käyttäjätili ja asetukset - Maksu ja lisää haluamasi Maksuväline.

Palvelumme hyväksymät maksutavat:

Visa, MasterCard ja American Express debit- ja luottokortit

PayPal

GooglePay & ApplePay

Paikalliset maksutavat

Varmistaaksesi, mitkä maksutavat ovat käytettävissä kaupungissasi, klikkaa allaolevaa linkkiä.

Kun päätät ajosi, matka veloitetaan automaattisesti valitulla maksutavalla. Manuaalista tilisiirtoa ei tarvita missään vaiheessa!

Hetken kuluttua saat kuitin maksusta sähköpostiisi.

Löydät yleiskatsauksen matkoista ja laskuistasi TIER-sovelluksen Ajohistoriassa.