Tili ja maksut
Maksu
Mielestäni väärä summa on veloitettu.
Päivitetty yli viikko sitten

Jos tarvitset selvennystä saamaasi laskuun liittyen tai epäilet, että veloituksen summa on virheellinen, otathan meihin yhteyttä chatissä ja voimme auttaa sinua.

Nopeuttaaksesi käsittelyä, annathan seuraavat tiedot jo valmiiksi:

- Nimesi

- Puhelinnumerosi

- Sähköpostiosoitteesi

- Kuvaus kohtaamastasi ongelmasta

- Kuvakaappaus maksusta tai laskun numero

- Maksun summa

Jos kyseinen summa liittyy vuokraukseesi ja haluat tarkistaa maksun suuruuden tai laskunumeron, löydät nämä tiedot sovelluksesta. Avaa vasemmalta puolelta päävalikko ja valitse ylhäältä > Käyttäjätili ja asetukset-> Ajohistoria.