Kampaner og bonusser
Pakker og abonnementer
Jeg har et abonnement, men jeg blev stadig opkrævet for mine ture.
Jeg har et abonnement, men jeg blev stadig opkrævet for mine ture.
Opdateret over en uge siden

Et abonnement giver dig et ubegrænset antal oplåsninger, men du bliver opkrævet for turens længde (pris pr. minut). Din lejefaktura vil altid vise en endelig opkrævning med et oplåsningsgebyr fratrukket.

Når du bruger et abonnement, der omfatter både oplåsning og minutter, skal du dobbelttjekke, hvis du har opbrugt de gratis minutter og derfor er blevet opkrævet for turen.

Hvis du opbruger alle dine minutter fra abonnementet, vil oplåsningerne fortsat gælde for hver enkelt tur, men de ekstra minutter vil blive opkrævet til den normale pris.

Hvis du oplever problemer med dit abonnement, bedes du kontakte os, så vil vi kunne hjælpe dig.