Feedback og rapportering
Anmeldelse af dårlig parkering
Hvordan melder jeg, hvor et efterladt køretøj befinder sig?
Opdateret over en uge siden

Vi er forpligter os til at levere en fantastisk mobilitetstjeneste, samtidig med at vi sikrer, at ingen påvirkes negativt af den. Derfor oplyser vi vores brugere om parkeringsreglerne, og vores lokale teams kontrollerer konstant vores køretøjer, der efterlades på gaderne.

Desværre kan det ske, at nogle køretøjer ikke bliver efterladt på de bedste steder. Hvis du har fundet den parkeret et sted, hvor den ikke hører hjemme, kan du give os besked, og vi tager os af din anmeldelse på ingen tid.

Du kan blot åbne en chat i højre nederste hjørne af denne side for at fortælle os om denne tilstand.