Kom godt i gang
Ridning
Hvordan starter jeg en tur på en e-scooter?
Opdateret over en uge siden

1. Find en TIER e-scooter i nærheden af dig, og scan QR-koden, eller klik på start tur i appen for at låse den op.

2. Placer den ene fod på fodpanelet, hænderne på styret, og skub afsted med foden 3-4 gange for at komme i gang.

3. Placer begge fødder på fodpanelet, når du er klar til at accelerere.

4. Tryk ned på det højre håndtag for at få fart på. Vi anbefaler, at du ikke trykker helt ned første gang, du kører første gang.

5. Vær opmærksom på, at TIER e-scootere ikke tillader bremsning med bagfoden. Sæt farten ned, når du kører ned ad bakke, og overskrid ikke 20 km/t.