Hjælp til din tur
Alle Ture
Jeg kan ikke afslutte min tur
Opdateret over en uge siden

Bekymre dig ikke, vores kundeservice er her for at hjælpe dig!

Dobbelttjek altid:

• Er du i et område, hvor du kan parkere? Tjek områderne her.

• Flyt din TIER længere væk fra “ikke-parkerings-zone" eller grænsen til den zone.

• Du kan ikke afslutte din tur uden for forretningsområdet

• Har din by obligatoriske parkeringszoner? Parkeringszoner er markeret med blåt på kortet

• Sørg for, at du har den nyeste version af TIER-appen. App Store eller Google Play Store

Har du stadig brug for hjælp? Start en chat med os, send os en e-mail på support@tier.app eller ring til os.