Lave en Pause.
Opdateret over en uge siden

Vores pausefunktion er indrettet til af give dig muligheden få at lave en kort pause uden af slutte din tur.

Få at stoppe en tur skal du bare klikk på pause knappen i appen.

Du kan lave so mange stop som du har lyst til. Du skal være opmærksam på a din tur kan maximalt gå 2 timer (1 time i nogle byer).

I pausen kan du ikke bevæge dit køretøj.

Mens din tur er sat på pause, vil du stadig blive opkrævet den normale minutpris. Efter de to timer ophører udlejningen automatisk.