Min betaling mislykkedes.
Opdateret over en uge siden

Din betaling kan være mislykkedes af flere årsager. Nogle eksempler omfatter, men er ikke begrænset til, følgende:

- Din betalingsmetode kan have utilstrækkelige midler.

- Din bank kan betragte denne betaling som usædvanlig, især hvis du bruger TIER uden for dit hjemland.

- Dit debet- eller kreditkort kan være udløbet.

- Du har måske en forbrugsgrænse på din bankkonto.

- Din betalingsmetode kan have en grænse for det antal transaktioner, du kan foretage hver dag.

Hvis du vil prøve din betaling igen:

1. Kontroller først, at din standardbetalingsmetode har tilstrækkelige midler.

2. Tilføj dine kortoplysninger endnu en gang inde i appen, og vælg det nyligt tilføjede kort som din aktive betalingsmetode. (Du behøver ikke at slette dit tidligere tilføjede kort, du skal blot klikke på Tilføj en ny betalingsmetode).

Hvis du stadig oplever et betalingsproblem, skal du starte en chat med os.