Alle samlingerTIER x DottKonto og personlige data
Hvordan vil mine data blive administreret og beskyttet?
Opdateret over en uge siden

Sikkerhed og beskyttelse af vores brugeres personlige data har højeste prioritet hos Dott and Tier. Vi forsikrer dig om, at dine oplysninger vil blive håndteret ansvarligt, da vi har indført omfattende foranstaltninger til at administrere og beskytte dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelserne, og vi bestræber os på at opretholde en høj standard for datasikkerhed. Læs mere under Hvordan håndterer Dott mine personlige data på en sikker måde?

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende dine data, eller hvis du ønsker, at dine data skal slettes, bedes du kontakte kundesupport i den pågældende virksomhed. Vi tager din databeskyttelse alvorligt!