Alle samlingerTIER x DottKonto og personlige data
Vil mine Tier-fakturaer og min kørselshistorik være tilgængelige i Dott?
Vil mine Tier-fakturaer og min kørselshistorik være tilgængelige i Dott?
Opdateret over en uge siden

Nej, dine Tier-fakturaer og din kørselshistorik er ikke tilgængelige i Dott-appen og omvendt. Hver virksomheds brugerdata holdes adskilt for at sikre databeskyttelse og sikkerhed.

Hvis du har spørgsmål vedrørende din konto eller historik, bedes du kontakte kundesupport i den pågældende virksomhed – vi står klar til at hjælpe!