Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerTIER x DottSupport, sikkerhed og forsikring
Hvordan kan jeg kontakte Dotts kundesupport?
Opdateret over en uge siden

Den bedste måde at få support på er ved at trykke på chatboble-ikonet i Dott-appen, men du er også velkommen til at tjekke vores Hjælpecenter for at finde svar på dine spørgsmål. Du finder yderligere info om, hvordan du kontakter os under Tag kontakt til Dott-teamet.

Vi kan forsikre dig om, at Dotts kundesupport stadig er tilgængeligt på de samme tidspunkter og via de samme kanaler – intet har ændret sig. Vi bestræber os fortsat på at yde samme niveau af hjælp og tilgængelighed for alle vores brugere.