Hvordan betaler jeg?
Opdateret over en uge siden

Når du har registreret dig, skal du klikke på menuikonet i øverste venstre hjørne, klikke på Konto og indstillinger → Betaling og tilføje din foretrukne betalingsmetode.

Vores tjeneste understøtter følgende:

Debit-/kreditkort fra Visa, Mastercard og

American Express

PayPal Google & Apple Pay

Lokale betalingsmetoder.

Klik på knappen nedenfor for at se, hvilke betalingsmetoder der understøttes i din by.

Når du afslutter turen, vil prisen for turen automatisk blive opkrævet fra din aktive betalingsmetode. Der er aldrig behov for nogen manuel overførsel! Kort efter vil du modtage en kvittering for din leje pr. e-mail. Du kan også finde en komplet oversigt over alle dine udlejninger og fakturaer under Turhistorik i TIER-appen.