Alle samlingerTIER x DottHvad ændrer sig?
Hvad er Dotts vilkår og betingelser, og har de ændret sig?
Opdateret over en uge siden

Hvis du opretter en Dott-konto, skal du acceptere Dotts vilkår og betingelser – det gælder også brugere, der er skiftet fra Tier. Du kan finde Dotts vilkår og betingelser her.

På nuværende tidspunkt er der ikke foretaget ændringer i Dotts vilkår og betingelser. Hvis der fremover foretages ændringer, vil du blive informeret om dem, og du vil blive bedt om at give dit samtykke i appen. Vores team bestræber sig på at orientere dig på en gennemsigtig måde.

Hvis du har specifikke spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte Dotts kundesupport!