Konto og indstillinger
Betaling
Hvorfor blever der trukket en gebry når jeg starter min tur?
Hvorfor blever der trukket en gebry når jeg starter min tur?

Hvorfor blever der trukket en forhåndsgodkendelse?

Opdateret over en uge siden

Når du starter en leje hos os, hjælper din betalingsudbyder os med at reservere et fast beløb for at sikre, at den betalingsmetode, du bruger, er gyldig og har nok penge til senere at betale for turen.

Forhåndsgodkendelsesbeløbet afregnes, så snart turen er slut i henhold til turens pris. Vi fratrækker turprisen fra det reserverede beløb og frigiver det resterende beløb tilbage til din betalingsmetode.

Nogle betalingsudbydere kan dog tage op til 7 dage, før transaktionen afspejles på din betalingsmetodekonto.

Prisen for din faktiske tur vil altid svare til det beløb, der vises i den faktura, der sendes pr. e-mail efter hver tur, samt i din turhistorik.