Konto og indstillinger
Betaling
Jeg tror, jeg er blevet opkrævet forkert.
Opdateret over en uge siden

Hvis den faktura, du har modtaget, er svær at forstå, eller hvis du mener, at du er blevet opkrævet forkert, bedes du tage en chat med os, så kan vi hjælpe dig.

For at gøre en proces hurtigere, skal du være parat til at give følgende oplysninger:

- Navn

- Telefonnummer

- E-mail-adresse

- Oplevet problem

- Skærmbillede af den pågældende opkrævning/fakturanummer

- Beløb for transaktionen

Hvis det pågældende beløb er relateret til et af dine lejemål, og du gerne vil tjekke transaktionsbeløbet/fakturanummeret, kan du få adgang til disse oplysninger ved at gå til menuen i sidebaren -> Konto og indstillinger -> turhistorik.