Hayır. Bir sürücüyü devre dışı bırakmak yalnızca sürücünün bundan sonra Sürücüler listenizde, sürücü gruplarında ve çoğu raporda görünmemesine neden olur.
Sürücüye ait önceden kaydedilmiş tüm faaliyetler, dosyalar ve raporlar değişmeden kalır ve her zaman erişilebilir durumdadır. Birçok raporda devre dışı bırakılmış sürücüleri de dahil etmeyi seçebilirsiniz.
Sürücüyü daha sonra yeni bir takograf dosyası yükleyerek yeniden etkinleştirirseniz hiçbir şeyi geri yüklemeniz gerekmez; çünkü hiçbir veri silinmemiştir.
