Nej. När du inaktiverar en förare slutar personen bara att visas i förarlistan, förargrupper och de flesta rapporter framöver.
Alla aktiviteter, filer och rapporter som redan registrerats för föraren förblir oförändrade och tillgängliga när som helst. I många rapporter kan du dessutom välja att inkludera inaktiverade förare.
Om du senare återaktiverar föraren genom att ladda upp en ny färdskrivarfil behöver ingenting återställas, eftersom inga uppgifter har tagits bort.
