Ne. Deaktivacijom vozač samo prestaje da se prikazuje na listi vozača, u grupama vozača i u većini izveštaja ubuduće.
Sve ranije zabeležene aktivnosti, datoteke i izveštaji tog vozača ostaju nepromenjeni i dostupni u svakom trenutku. Mnogi izveštaji omogućavaju i uključivanje deaktiviranih vozača.
Ako kasnije ponovo aktivirate vozača jednostavnim otpremanjem nove datoteke tahografa, ništa ne morate da vraćate jer ništa nije ni obrisano.
