Pređi na glavni sadržaj

Šta se dešava kada se vozač deaktivira u Tachogramu?

Deaktiviranjem vozača obaveštavate Tachogram da više ne radi za vašu kompaniju. Više se ne prikazuje na listi vozača, u grupama vozača i u većini izveštaja, ali svi njegovi istorijski podaci ostaju nepromenjeni.

👤 Dostupno za:

  • Nalozi kompanije: korisnici sa ulogama Administrator i Menadžer.
    ​

    • Vozači → izaberite vozača → Deaktivacija.


Šta se menja, a šta ostaje isto

Nakon deaktivacije vozač se više ne pojavljuje na listi vozača ili u grupama vozača i izostavlja se iz većine izveštaja.

Mnogi izveštaji i dalje omogućavaju uključivanje deaktiviranih vozača. Sve prethodne aktivnosti, datoteke i izveštaji ostaju dostupni bez ikakvih promena.


Ponovno aktiviranje vozača

Deaktivacija nije trajna. Otpremanjem nove datoteke tahografa za tog vozača on se automatski ponovo aktivira.

Možete i deaktivirati više vozača odjednom direktno sa liste vozača.

Da li je ovo odgovor na vaše pitanje?