🔔 Upravljanje korisnicima dostupno je samo na nalozima preduzeća sa korisničkom ulogom „Administrator”.
Izmena korisnika
Otvorite Podešavanja → Korisnici.
Pronađite korisnika kog želite da izmenite.
Kliknite na ikonu olovke u koloni „Radnje”.
Unesite željene izmene.
Kliknite na dugme „Sačuvaj izmene” pri dnu.
Brisanje korisnika
Otvorite Podešavanja → Korisnici.
Pronađite korisnika kog želite da izbrišete.
Kliknite na ikonu kante u koloni „Radnje”.
Pregledač će prikazati iskačući prozor pri vrhu; kliknite na „U redu” ili potvrdite.



