Ne. Ko deaktivirate voznika, se ta od takrat naprej le ne prikazuje več na seznamu voznikov, v skupinah voznikov in v večini poročil.
Vse predhodno zabeležene dejavnosti, datoteke in poročila za tega voznika ostanejo nespremenjeni in kadar koli dostopni. Številna poročila omogočajo tudi vključitev deaktiviranih voznikov.
Če voznika pozneje znova aktivirate s preprostim nalaganjem nove datoteke tahografa, ni treba ničesar obnavljati, saj ni bilo nič izbrisano.
