🔔 Upravljanje uporabnikov je na voljo samo za poslovne račune z uporabniško vlogo »Skrbnik«.
Urejanje uporabnika
Odprite Nastavitve → Uporabniki.
Poiščite uporabnika, ki ga želite urediti.
V stolpcu »Dejanja« kliknite ikono svinčnika.
Izvedite želene spremembe.
Kliknite gumb »Shrani spremembe« na dnu.
Brisanje uporabnika
Odprite Nastavitve → Uporabniki.
Poiščite uporabnika, ki ga želite izbrisati.
V stolpcu »Dejanja« kliknite ikono koša.
Brskalnik bo na vrhu prikazal pojavno okno; kliknite »V redu« oziroma potrdite.



