Direct la conținutul principal

Voi pierde datele istorice dacă dezactivez un șofer?

Nu. Dezactivarea unui șofer doar îl elimină pe viitor din lista de șoferi, din grupurile de șoferi și din majoritatea rapoartelor.

Toate activitățile, fișierele și rapoartele deja înregistrate pentru acel șofer rămân neschimbate și accesibile oricând. Multe rapoarte permit chiar includerea directă a șoferilor dezactivați.

Dacă reactivați ulterior șoferul prin simpla încărcare a unui nou fișier de tahograf, nu trebuie să restaurați nimic, deoarece nu s-a șters nimic.

Ați primit răspuns la întrebare?