Puteți dezactiva un vehicul atunci când nu mai aveți nevoie să colectați descărcările tahografului său, de exemplu dacă a fost vândut, transferat altei companii sau nu mai face parte din flotă.
👤 Disponibil pentru:
Conturi de companie – utilizatori administratori
Dezactivare
🔔 Datele istorice ale vehiculului vor rămâne disponibile, dar nu vor mai fi colectate descărcări noi până când vehiculul nu este reactivat.
Accesați modulul Vehicule.
Faceți clic pe numărul de înmatriculare al vehiculului pentru a-l deschide.
Deschideți secțiunea Dezactivare.
Citiți notificarea de dezactivare pentru a înțelege ce se întâmplă după dezactivare.
Faceți clic pe „Dezactivează acum”.
✅ Puteți reactiva vehiculul încărcând fișierul său de tahograf.



