Direct la conținutul principal

Cum să editați sau să ștergeți utilizatori

🔔 Gestionarea utilizatorilor este disponibilă numai pentru conturile de companie cu rolul de utilizator „Administrator”.

Editarea unui utilizator

  1. Accesați Setări → Utilizatori.

  2. Găsiți utilizatorul pe care doriți să îl editați.

  3. Faceți clic pe pictograma creion din coloana „Acțiuni”.

  4. Efectuați modificările necesare.

  5. Faceți clic pe butonul „Salvează modificările” din partea de jos.


Ștergerea unui utilizator

  1. Accesați Setări → Utilizatori.

  2. Găsiți utilizatorul pe care doriți să îl ștergeți.

  3. Faceți clic pe pictograma coș de gunoi din coloana „Acțiuni”.

  4. Browserul va afișa o fereastră de confirmare în partea de sus; faceți clic pe „OK” sau confirmați.


Ați primit răspuns la întrebare?